spot_imgspot_img
AcasăEditorialUn oraș redus la absurd!
spot_img

Articole noi

Un oraș redus la absurd!

Vouă, ăstora care sunteți membri PNL BN, vouă ăstora care ați primit funcții la stat în funcție de afișele lipite sau cota de lovele vărsată în pușculița partidului, vouă ăstora care dați like la postările primarului scrise de alții, vouă care înjurați pe cei care critică haosul gândirii edilitare a lui Turc, vouă nu vă este rușine? Chiar deloc?

Am tot zis că este vorba despre abecedar, despre Kafka și neamurile lui absurde, despre Ferma animalelor a lui Orwell, despre Manifestul Comunist cu Marx, Engels și tătuca Lenin după ei, despre Ceaușescu și Tezele din aprilie, despre Comedia umană a lui Balzac, despre Povești nemuritoare, despre Mein Kampf, despre Zbor deasupra unui cuib de cuci a lui Kesey, despre Idiotul lui Dostoievski, despre Suge-o Ramona și Pisica în cizme…..dar nu a fost vorba despre nimic dintre toate acestea.
Pe voi vă interesează doar să vă fie vouă bine. Să vă mândriți cu Andra lui Măruță, Pepe și Bitmann, cu trenulețul Thomas, cu mașina de preparat asfalt, ambele în depou ca în filmele cu proști, cu mașina multifuncțională de 80.000 euro cu parandărăt cu tot și cu sania de vară care e pe țeavă pentru a aduce 100.000 de turiști imaginari. Ar trebui să vă întrebați continuu în virtutea îmbogațirii garderobei: „Halatul, cât e halatul?”. Ăla cu mânecile legate la spate. Hai că știți voi. Știți și de ce.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata