spot_imgspot_img
AcasăEditorialS-a blocat PNRR! Domnule Turc, probleme Gogule?
spot_img

Articole noi

S-a blocat PNRR! Domnule Turc, probleme Gogule?

Iată ce a promis primarul Turc că va face prin PNRR. A uitat planul de rezervă la planul inițial deoarece acest PNRR-ul românesc are puține șanse de izbândă până în 2026.

  1. Creșterea eficienței energetice a clădirilor Corp C și D Colegiului Infoel
  2. Cresterea eficienței energetice a clădirii Școlii Generale Sigmir
  3. Creșterea eficienței energetice a clădirii Căminului Cultural Ghinda
  4. Extinderea sistemului de management al traficului în municipiul Bistrița

De asemenea, Primăria Bistrița solicita săptămâna trecută finanțare din PNRR pentru extinderea rețelei de apă și canalizare pe mai multe străzi din Bistrița.

Toate aceste deziderate, promisiuni, lăudăroșenii administrative cu care primarul a umplut facebook-ul sunt suspendate! Iar durata implementării și a lucrărilor efective se întind până la Sfântul Așteaptă!

De cănd este primar al Bistriței, Ioan Turc are doar scuze: ba nu s-a acomodat repede, ba a fost pandemie, ba a izbucnit războiul iar acum, na belea, s-a suspendat PNRR. Desigur el ar fi dorit să le facă, dar karma, zenul și fengshuiul îi sunt potrivnice. Alte soluții ar fi fost fondurile europene normale din care s-au dezvoltat Oradea, Alba Iulia, Brașov, dar Bistrița este mai cu moț. De ce să muncești pentru proiecte când vorba aia pică pară mălăiață in gura lui Nătăfleață. Vrem, nu vrem, Bistrița este Nătăfleață care se împrumută la bănci. Are balta pește. Deocamdată, gradul de indatorare al orașului este de 19,5 la sută. Dacă se ajunge la 30 la sută, putem spune că bistrițenii se pot mândri cu un oraș falimentar!

Nu-i mai puțin adevărat că sporuri pentru cei care lucrează cu fonduri europene s-au dat si pe timpul lui Ovidiu Crețu, se dau și acum cu nemiluita.

Se muncește in draci la primărie. In frunte cu Ioan Turc sau mai ales Ioan Turc. Scrie și pe facebook.

Este tot mai evident ca Turc și echipa sa sunt depășiți de evenimente. Iar comunicarea cu cetățenii se face prin like-uri la postările primarului. Totul este roz. Precum chiloții lucrătoarelor sexuale din instituțiile dedicate.

S-a blocat PNRR, frățică!
Ce mama dracului ai de gând? Să ne împrumuți la bănci? Să nu cumva să faci pe tine! Ai toaleta ta personală in primărie. Făcută pe banii bistrițenilor!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata