spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedCati ani dureaza implanturile dentare?
spot_img

Articole noi

Cati ani dureaza implanturile dentare?

Nu este usor sa alegi dintre toate formele de restaurare dentara care ti se potriveste cel mai bine. Aceasta este o decizie importanta si se intelege ca fiecare persoana doreste sa faca alegerea corecta. Implanturile dentare sunt una dintre cele mai fiabile optiuni de restaurare dentara. Sunt concepute pentru a rezista ani de zile, daca nu o viata.

Daca sunteti interesat de o optiune care poate dura tot restul vietii, implanturile dentare fast&fixed pot fi cea mai buna alegere. Implanturile sunt confortabile in gura si arata ca dintii naturali. Sunt fabricate din titan si sunt ancorate in osul maxilarului. Acest lucru permite implanturilor sa fie mai puternice si chiar sa reziste la o presiune mai mare decat dintii naturali.

De ce trebuie uneori sa faci o grefa osoasa?

Pacientii trebuie sa aiba suficient os pentru a sustine implanturile. O parte a evaluarii pacientului este de a determina daca este prezent suficient os pentru a finaliza plasarea implantului. Daca nu este cazul, se poate face o grefa osoasa. Altoirea osoasa presupune folosirea osului natural sau sintetic si adaugarea acestuia in zona care are nevoie de sprijin suplimentar. Aceasta ofera o baza foarte puternica pentru a sustine implanturile si le mentine puternice si stabile in gura pentru o lunga perioada de timp. Altoirea osoasa necesita o perioada de vindecare in care osul va fuziona cu noua zona.

Ca dintii naturali!

Ingrijirea implanturilor dentare este similara si la fel de importanta ca si ingrijirea dintilor naturali. Se recomanda sa practici bune obiceiuri de igiena orala, care te vor ajuta sa pastrezi implanturile si tesuturile inconjuratoare sanatoase si stabile. Doar o igiena dentara buna iti va permite sa iti pastrezi implanturile toata viata. Necesitatea inlocuirii unui implant este foarte rara. Tehnica chirurgicala a fost dovedita de multi ani. Esecurile sunt rare si de obicei pot fi remediate cu usurinta.

Dintii tai noi vor dura cu adevarat toata viata?

Implanturile sunt proiectate sa reziste mai mult de 25 de ani, sau chiar o viata. Nu se carieaza ca dintii adevarati. Ele sufera foarte putina degradare in timp. Cu mentinerea unor bune obiceiuri de igiena dentara si avand grija deosebita de sanatatea gingiilor tale, nu exista niciun motiv pentru care acestea sa nu reziste. Daca doresti sa afli mai multe despre procedura de implantare dentara, contacteaza o clinica de implantologie. O echipa de chirurgie in implanturi dentare fast&fixed are o mare experienta in acest sens, cunostinte si cu adevarat sunt pasionati de implantologia dentara. Astfel, profesionistii dintr-o clinica vor fi bucurosi sa te informeze si sa iti raspunda la orice intrebari ai putea avea. Aceasta consultatie este gratuita, in general. Acestia isi propun sa te ajute sa iei o decizie cu adevarat informata.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata