spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieNoua bază sportivă construită în comuna Prundu Bârgăului a fost recepționată
spot_img

Articole noi

Noua bază sportivă construită în comuna Prundu Bârgăului a fost recepționată

Au fost finalizate lucrările de construire a unei baze sportive în comuna Prundu Bârgăului, a anunțat primarul Doru Crișan, potrivit căruia nou bază dispune de cele mai moderne dotări necesare desfășurării de activități sportive.

A fost semnată recepția la terminarea lucrărilor la obiectivul de investiții ”Construire bază sportivă Tip 1, Varianta V1” în comuna Prundu Bârgăului, cu finanțare asigurată prin Compania Națională de Investiții! Noua bază sportivă dispune de un cele mai noi și moderne dotări pentru desfășurarea activităților sportive, urmând ca în cel mai scurt timp să fie dată spre utilizare, suprafețele de joc putând să asigure desfășurarea mai multor sporturi (fotbal, handbal, volei, tenis, baschet, etc.)”, a precizat primarul Doru Crișan.

Baza sportivă, conform standardelor impuse de Compania Națională de Investiții, dispune de un teren de fotbal omologat UEFA și FRF, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, teren sportiv mic tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, o clădire administrativă și pentru vestiare, parcare pentru autovehicule și autocare.

foto credit : facebook – Doru Crisan

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata