spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedCe trebuie sa stii inainte de a cumpara un apartament? Iata ce...
spot_img

Articole noi

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un apartament? Iata ce trebuie sa intrebi!

Achizitionarea unei locuinte vine la pachet cu o multime de responsabilitati din partea cumparatorului, care trebuie sa se asigure ca stie tot ce trebuie despre apartamentul pe care il cumpara. Exista persoane care aleg sa faca o astfel de achizitie importanta fara sa se asigure ca stiu toate detaliile necesare, iar, apoi, sunt puse in fata faptului implinit.

Astfel, pentru ca este vorba de o investitie uriasa pe termen lung, toti viitorii proprietari trebuie sa se asigure ca lamuresc toate aspectele atunci cand cumpara un apartament ieftin in sectorul 4, pentru a nu regreta nimic. Printre intrebarile care trebuie sa fie adresate vanzatorului se numara si cele mentionate ulterior.

  1. Care este data la care apartamentul va fi gata?

In cazul in care apartamentul se afla in lucru, conteaza foarte mult sa se cunoasca data la care va fi gata si numai bun de locuit, pentru ca viitorii locatari sa stie cat timp sunt nevoiti sa astepte si sa stabileasca daca isi pot permite acest lucru. Exista multi in situatia in care nu au neaparat un loc stabil in care sa locuiasca pana cand apartamentul este gata, ceea ce inseamna ca le va fi dificil sa astepte o perioada mult prea indelungata.

  1. In ce an a fost construit blocul? (in cazul in care apartamentul este finalizat)

Blocurile noi sunt, de cele mai multe ori, avantajoase din multe puncte de vedere: compartimentarea intuitiva a camerelor, calitatea finisajelor, beneficii ca locuri de parcare, gradina etc. Multe astfel de avantaje nu se intalnesc si in cazul blocurilor vechi. Din acest motiv, este important de aflat si anul in care blocul a fost realizat.

  1. Care sunt materialele din care blocul a fost construit?

Indiferent ca este vorba despre un bloc nou sau unul vechi, este foarte important ca viitorul proprietar sa stie care sunt materialele folosite pentru construirea sa. In functie de acestea, apartamentul este rezistent la umezeala, frig sau, din contra, este expus unor conditii neadecvate.

  1. Cat de apropiat este centrul orasului?

O multime de apartamente la preturi decente sunt localizate la o distanta generoasa fata de centru, ceea ce poate fi inconfortabil, mai ales pentru cei care au nevoie sa ajunga in fiecare in aceasta zona.

Dupa ce se stabilesc detaliile mentionate anterior, viitorul locatar al blocului beneficiaza de toate informatiile pe care trebuie sa le cunoasca si sa le puna in balanta pentru a face alegerea potrivita.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata