spot_imgspot_img
AcasăPoliticăRadu Moldovan (PSD): Solicit tuturor românilor de bună credință boicot total al...
spot_img

Articole noi

Radu Moldovan (PSD): Solicit tuturor românilor de bună credință boicot total al Austriei!

Președintele Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, consideră că, prin votul împotriva aderării României la Spațiul Schengen, Austria a ”umilit” și a ”sfidat” țara noastră. 

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, liderul social democraților din Bistrița-Năsăud solicită românilor de bună credință să boicoteze Austria și să întrerupă colaborările cu societățile comerciale din această țară.

”Austria ne-a umilit, ne-a sfidat prin minciunile cancelarului Karl Nehammer și ministrului Gerhard Karner care vor rămâne în istorie, nu doar cei care au făcut un act de nedreptate, prin piedica de aderare a României la Schengen, ci și actorii unui act de discriminare politică incalificabil, care izolează Austria și pune pe ea eticheta unei țări imature, barbare, condusă de lideri slabi și fără coloană vertebrală. V-ați vândut țara și tot ce însemnă aceasta la nivel european, prin argumentele voastre mincinoase! Cum, tu ca și cancelar al Austriei, să îndrăznești să spui că România pune presiune pe firmele austriece? Nu a pus presiune, dar cu siguranță va pune, pentru că nu vom apleca, în fața voastră, capul. Solicit tuturor românilor de bună credință, boicot total al Austriei, prin întreruperea oricăror tipuri de colaborări cu societățile comerciale ale acestei țări. Societăți bancare, firme, benzinării, servicii și locații turistice etc. Românii își iubesc prea mult țara și nu vor rămâne indiferenți. Trebuie să simțiți efectul bătăii voastre de joc. Din disperarea de a răpi capital politic, fiind alegeri în Austria Inferioară, ați crezut că discriminarea unei țări europene este de bun augur. Ați greșit! Totuși ce ați câștigat? Pentru că noi, România, am văzut o întreagă Europă alături de noi și împotriva noastră. România a fost țara cu adevărat europeană, nu Austria. V-ați mânjit țara, prin disperarea voastră politică. Mulțumim tuturor statelor care ne-au susținut, în special social-democraților europeni care s-au luptat în toată această perioadă pentru cauza țării noastre”, a transmis Radu Moldovan.

Sursa citată a adăugat: ”Nu renunțăm, nu ne dăm bătuți! Partidul Social Democrat va continua să depună toate eforturile pentru ca România să fie admisă în Schengen, așa cum am făcut-o și când a fost vorba de aderarea la NATO și la Uniunea Europeană și de ridicarea MCV. România nu are nevoie de îngăduința voastră, dar nici nu poate să fie călcată-n picioare. Nu vă permitem așa ceva! România nu se oprește aici! Continuăm drumul spre Schengen”. 

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata