spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedDeputatul Bogdan Ivan: Domnule cancelar, v-am plătit lebedele cu lemn, cu bănci,...
spot_img

Articole noi

Deputatul Bogdan Ivan: Domnule cancelar, v-am plătit lebedele cu lemn, cu bănci, cu petrol! N-aveți educația să mulțumiți!

Deputatul Bogdan Ivan a reacționat și el la informațiile de la Bruxelles care ne spun că, Austria se opune ca România să fie  primită în Spațiul Schengen: ” Pare tot mai evident că Austria vrea să dezbine UE. România nu mai cerșește atenție. Am dovedit că suntem responsabili și Austria ne oferă minciuni îmbrăcate în vorbe goale. “Nici peste trei luni, nici peste șase luni”, au spus oficialii austrieci. Este echivalentul cu niciodată.

În anii ’90 au dispărut niste lebede din Viena. Vinovați au fost găsiți românii. Acum dispar din România pădurile, petrolul, active bancare. Cine o fi vinovat? Nicidecum Austria.

Știe Austria câte lebede s-au plătit din pădurile județului Bistrița-Năsăud? Să va dăm și gazele din Marea Neagră? Să va dăm gratis țara, viitorul copiilor?

Sau să vă dăm un mesaj simplu: Crescute Redevențele exponențial pe petrol. De la sute de milioane profit la Petrom/OMV pe an, (de 5 ori mai mare profitul anul ăsta decât anul trecut), să ajungă și ceva statului român.Analiza pe activele si pasivele bancilor cu capital austriac ce sunt numai pe pierderi în ultimii ani. Săracii de ei, cât voluntariat fac pentru români.

Există o vorbă în România: ” Trece lebedele-n zare, când te uiți ele dispare”.Așa a dispărut și bunul tău simț, stimată Austria!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata