spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieBărbat din Josenii Bârgăului, amendat cu 10.000 de lei pentru că a...
spot_img

Articole noi

Bărbat din Josenii Bârgăului, amendat cu 10.000 de lei pentru că a abandonat deșeuri în natură

Un bărbat care a abandonat deșeuri pe raza localității Josenii Bârgăului s-a ales cu o amendă în cuantum de 10.000 de lei, a anunțat ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

”Din indiferență, ignoranță și chiar lipsă de educație, unii cetățeni din județul nostru aleg să-și arunce deșeurile în diferite locuri din natură, în jurul localităților în care locuiesc, poluând în mod foarte grav mediul în care trăiesc concetățenii lor. Inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud monitorizează video aceste zone în încercarea de a preveni și combate abandonul de deșeuri în natură. Pe baza dovezilor foto furnizate de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, un cetățean din Josenii Bârgăului a fost identificat de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și sancționat contravențional cu suma de 10.000 lei pentru abandonarea de deșeuri pe raza comunei în care își avea domiciliu”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Inspectorii din cadrul Corpului de Control vor continua acțiunile pentru prevenirea și combaterea abandonului deșeurilor în natură, controalele fiind organizate în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Mai mult, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud menționează că sancțiunile sunt drastice.

Unii cetățeni pur și simplu nu înțeleg că natura din preajma localităților nu este groapă de gunoi! Iar pentru acești indivizi amenda este o sancțiune bine-meritată! Cine aruncă deșeurile în natură, riscă amenzi foarte mari! Vom arăta toleranță ZERO pentru toți cei care nu respectă mediul înconjurător și care arată o lipsă crasă de respect față de semenii lor care fac eforturi de colectare separată corectă a deșeurilor. Putem să gestionăm mult mai bine deșeurile, totul depinde de noi. Haideți să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, a mai precizat ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata