spot_imgspot_img
AcasăPoliticăPrima ediție a cupei TSD Bistriţa-Năsăud a avut loc în acest weekend...
spot_img

Articole noi

Prima ediție a cupei TSD Bistriţa-Năsăud a avut loc în acest weekend la Bistrița

19 echipe de fotbal și 11 de baschet din județul Bistrița-Năsăud participante la CUPA TSD! Invitat special: Vasile Dâncu

Prima ediție a cupei TSD Bistriţa-Năsăud a avut loc în acest weekend la Bistrița, competiție la care au participat 19 echipe de fotbal și 11 de baschet din județul Bistrița-Năsăud. Dincolo de evenimentul sportiv, consemnăm prima ieșire publică în Bistrița-Năsăud a fostului ministru al Apărării, Vasile Dâncu, președinte al Consiliului Național al PSD. De asemenea, la eveniment a fost prezentă aproape întreaga conducere a PSD BN în frunte cu Radu Moldovan, deputații Daniel Suciu și Bogdan Ivan dar și Camelia Tabără, șefa organizației de femei.

“Mulțumim oficialităților prezente atât la festivitatea de deschidere cât și la cea de premiere, fără de care nu am fi reușit organizarea acestei frumoase competiții, în special domnului Președinte Radu Moldovan, domnului Ministru Vasile Dâncu, doamnei vicepreședinte Camelia Tabără și domnilor deputați Bogdan Ivan și Daniel Suciu”, a transmis președintele TSD Bistrița-Năsăud, Paul Pop.

Primul loc la fotbal a fost adjudecat de echipa TSD Ciceu-Giurgești, iar la baschet au reușit să se impună băieții de la echipa No Name.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata