spot_imgspot_img
AcasăAdministrațiePrimăria Beclean primește peste 12.000.000 de lei prin PNRR pentru încă 3...
spot_img

Articole noi

Primăria Beclean primește peste 12.000.000 de lei prin PNRR pentru încă 3 proiecte

Judeţul Bistriţa-Năsăud are 40 de noi proiecte finanţate prin PNRR, pe Componenta 10, şi un proiect aprobat pe  Componenta C5 – Valul renovării, respectiv Imbunătățirea eficienței energetice a clădirilor publice. E vorba de un sediu al primăriei, str. Al. Odobescu nr.17 – Palatul Copiilor, cu o valoare de 1.933.320,03. Acestea se adaugă celor 28 finanţate din prima etapă, plus contractul deja semnat ce vizează renovarea energetică a  Şcolii Gimnaziale “Avram Iancu” Bistriţa.

În ceea ce privește orașul Becleab, urbea administrată de Nicolae Moldovan a primit finanțare pentru : Extinderea soluțiilor inteligente pentru digitalizarea sistemului de transport urban în orașul Beclean 2.929.006,50; Extinderea soluțiilor inteligente pentru digitalizarea sistemului de transport urban în orașul Beclean 2.929.006,50 și Extinderea stocului locativ public pentru construcții de locuințe sociale în orașul Beclean, pentru populația care provine din grupuri vulnerabile 6.636.964,70

NICOLAE MOLDOVAN, PRIMAR BECLEAN: Azi au fost finanțate prin două proiecte importante: “Extinderea soluțiilor inteligente pentru digitalizarea sistemului de transport urban în orașul Beclean” și “Extinderea stocului locativ public pentru construcții de locuințe sociale în orașul Beclean, pentru populația care provine din grupuri vulnerabile”. Urmează tot prin să finanțăm izolarea termică a următoarelor zece blocuri din oraș.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata