spot_imgspot_img
AcasăDiverseCare sunt costurile unei case modulare? Iata care sunt aspectele care influenteaza...
spot_img

Articole noi

Care sunt costurile unei case modulare? Iata care sunt aspectele care influenteaza pretul!

Casa modulara este varianta catre care tot mai multe persoane isi indreapta atentia datorita facilitatilor pe care le pot obtine cu un minimum de efort. Daca la o casa traditionala sunt necesare costuri uriase pentru materiale, mana de lucru, autorizatii etc. si un timp indelungat pentru finalizarea lucrarilor, la o casa modulara totul functioneaza mult mai simplist si in avantajul cumparatorului.

Persoanele care cauta pe internet inserand cuvintele cheie „case modulare preturi” au ocazia de a descoperi variante de-a dreptul accesibile. Exista si case modulare cu pretentii, cu mai multe facilitati si dotari care presupun costuri mai ridicate, insa exista si case modulare simpliste ale caror costuri pot fi achitate cu succes si de persoanele care nu isi permit, in mod normal, o casa traditionala.

Datorita faptului ca piesele sunt realizate intr-un mediu controlat si adecvat, de regula intr-o fabrica, exista posibilitatea ca locuinta sa fie construita chiar si in timpul sezonului rece. De asemenea, constructorii sunt persoane cu experienta, care tin cont de indicatiile clientului si care ii ofera acestuia posibilitatea de a se bucura de rezultatele dorite.

Care sunt costurile la care cumparatorii trebuie sa se astepte?

De cele mai multe ori, costurile caselor modulare sunt considerabil mai mici in comparatie cu locuintele conventionale, pentru ca materialele folosite nu sunt atat de costisitoare. Cu toate acestea, este important de mentionat faptul ca si pretul unor astfel de locuinte este influentat de dotarile pe care le au. Unul dintre costurile care trebuie sa fie luate in considerare este chiar cel de transport. In multe cazuri, poate fi suficient de ridicat.

Exista chiar si posibilitatea construirii unei case modulare din materialele care se folosesc, de regula, pentru cladirile traditionale, cum ar fi lemnul, betonul, caramida, granitul, polistirenul. Polistirenul si lemnul sunt unele dintre cele mai accesibile materiale, motiv pentru care multe persoane le iau in considerare. In ceea ce priveste o casa realizata din lemn, pretul poate sa fie chiar si sub 300 de euro pe metru patrat, ceea ce inseamna ca o casa modulara care sa corespunda ca dimenisiuni si asezare unui apartament de doua camere poate atinge pretul de aproximativ 13.000 euro.

Lucrurile se schimba in cazul caselor modulare din beton, care pot ajunge la aproape 1.300 euro pe metru patrat. Totul depinde in functie de preferintele clientului pentru materiale, aspect si timpul de finalizare a lucrarii. Pana si dimensiunile sau stilurile caselor modulare pot fi asemanatoare cu cele traditionale. Proprietarul unei astfel de locuinte nu trebuie sa simta ca nu are spatiu suficient de desfasurare. De asemenea, casa poate sa fie etajata in functie de necesitati, existand si posibilitatea de integrare a geamurilor si usilor in diverse locuri.

Cu alte cuvinte, o casa modulara ii ofera cumparatorului posibilitatea de a se bucura de o locuinta atent personalizata, in functie de preferintele proprii. Spre deosebire de locuintele traditionale, costurile de constructie a celor modulare sunt semnificativ reduse, fiind o optiune rentabila pentru persoanele interesate.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata