spot_imgspot_img
AcasăPoliticăPSD Bistrița-Năsăud este convocat pe data de 1 octombrie în conferință județeană...
spot_img

Articole noi

PSD Bistrița-Năsăud este convocat pe data de 1 octombrie în conferință județeană de alegeri

Radu Moldovan se pregătește să-și depună moțiunea susținută de majoritatea liderilor locali

PSD Bistrița-Năsăud se apropie de punctul terminus al evenimentelor electorale ce au avut loc în numai puțin de 27 de comune și care au confirmat la conducerea organizațiilor locale primarii din aceste UAT-uri. Astfel, pe data de 1 octombrie, președintele în funcție al PSD BN, Radu Moldovan, a convocat Conferința de alegeri a Organizației Județene PSD Bistrița-Năsăud.

Așa cum se știe, orice candidatură la funcția de președinte va trebui susținută de o moțiune, una în jurul căreia respectivul candidat se va prezenta cu propunerile sale vizând viitoare echipă de conducere a partidului. Evident, președintele Radu Moldovan a anunțat că își dorește un nou mandat de președinte, urmând să vină cu o moțiune în jurul căreia se vor grupa majoritatea liderilor social-democrați din Bistrița-Năsăud.

Reamintim faptul că: Radu Moldovan este președinte al PSD BN din anul 2007, în lupta sa politică contra fostului președinte Viorel Pupeză, Moldovan a fost susținut de marea majoritate a primarilor social-democrați de la acea vreme.

ANUNȚUL PSD BN: Organizația PSD Bistrița-Năsăud, vă informează că în data de 01 octombrie 2022, va avea loc Conferința de alegeri a Organizației Județene PSD Bistrița-Năsăud.

Membrii organizației PSD Bistrița-Năsăud, care întrunesc condițiile statutare și doresc să facă parte din conducerea organizației, sunt așteptați pentru depunerea candidaturilor la sediul Partidului Social Democrat, situat pe strada Gheorghe Șincai, nr. 3-5, până la data de 28.09.2022, ora 12:00.

Documentele necesare pentru depunerea candidaturii la Conferința Județeană PSD BN sunt următoarele:

• declarația de candidat

• curriculum vitae

• hotărârea conferinței locale/ adunării generale privind susținerea candidaturii.

Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon: 0752/515497.

Președinte Organizația PSD Bistrița-Năsăud,Emil Radu Moldovan

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata