spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieAmendă de 10.000 lei a fost aplicată în localitatea Viile Tecii pentru...
spot_img

Articole noi

Amendă de 10.000 lei a fost aplicată în localitatea Viile Tecii pentru abandonarea deșeurilor în natură.

În urma acțiunilor de monitorizare și prevenire a abandonului de deșeuri în natură derulate de Corpul de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud împreună cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, pe raza localității Viile Tecii s-a descoperit o zonă predispusă abandonului de deșeuri în natură.

În acest context, inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud au instalat camere video de supraveghere. Aceste camere au surprins un cetățean care și-a golit căruța plină de deșeuri în această zona din localitate. Cu sprijinul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, contravenientul a fost identificat și sancționat cu suma de 10.000 de lei pentru abandonarea deșeurilor în natură.

Atragem atenția că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri în natură sunt foarte mari, iar cei prinși în fapt riscă amenzi cuprinse între 10.000 și 20.000 lei pentru persoanele fizice, iar persoanele juridice riscă sancțiuni cuprinse între 50.000 și 70.000 lei.

Această formă de poluare reprezintă un pericol grav pentru sănătatea noastră a tuturor și mai ales a copiilor noștri. Descompunerea acestor deșeuri abandonate afectează pânza freatică din jurul localităților și provoacă poluarea apei din fântâni, afectând totodată fauna și vegetația.

foto credit : facebook – Cristian Marius Niculae

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata