spot_imgspot_img
AcasăPoliticăPSD și-a ”securizat” valea Bârgăului: Primarii din Joseni, Tiha și Bistrița-Bârgăului, confirmați...
spot_img

Articole noi

PSD și-a ”securizat” valea Bârgăului: Primarii din Joseni, Tiha și Bistrița-Bârgăului, confirmați lideri ai organizațiilor locale.

PSD Bistrița-Năsăud continuă procesul alegerilor interne care vor culmina cu o conferință județeană de alegeri în septembrie. Se așteaptă ca cel puțin 90% din actualii lideri de fialiale comunale să fie reconfirmați. Până acum au fost realeși: Florin Sandu Simionca, Budacu de Jos, Horia Petruț, Mărișelu și Mihai Ivan de la Șieuț, Aurel Horia, Ilva Mică, Ioan Monița la Romuli, Ioan Pavelea la Coșbuc sau Vasile Borș la Maieru. De asemenea, alți patru primari au fost confirmați președinți de organizații locale și viitori candidați: Ioan Strugari la Parva , Vasile Șut la Tiha Bârgăului, Nicolae Vrâncean la Joseni și Vasile Laba la Bistrița-Bârgăului. Alți doi primari realeși sunt cei din Ciceu Giurgești, Vasile Iuga, respectiv Ilie Uchrenciuc, Dumitrița.

La aceste alegeri au fost prezenți Nicolae Moldovan, președinte executiv al PSD BN, senatorul Ioan Deneș, Camelia Tabără, șefa femeilor social-democrate și, evident, deputatul Bogdan Ivan, considerat succesorul actualului președinte CJ BN, Radu Moldovan.

Deputatul Bogdan Ivan – De fiecare dată când ajung in comuna Bistrița-Bârgăului, inevitabilele discuții sunt cât este de frumoasă țara noastră. Munții Bârgaului la nord, Munții Călimani la sud-est, Lacul Colibița, peisajele care iți taie respirația, oamenii minunați și ospitalieri sunt ingredientele pentru orice vacanță de vis.

Comuna Bistrița-Bârgăului oferă un potențial turistic impresionant. În ultimii ani, țara întreagă a aflat de noua stațiune Colibița si acest fapt se datorează pe de o parte frumuseții locurilor dar si proiectelor de modernizare a infrastructurii rutiere , forestiere, extinderea rețelei de apă, canalizare și altor proiecte dezvoltate de Președintele CJ, Radu Moldovan și de prietenul meu, domnul primar Labă Vasile.

Cu această ocazie doresc să-l felicit pentru implicare și să-l asigur de susținerea mea in derularea proiectelor ce vizează dezvoltarea comunei, a potențialului turistic din zonă și sunt convins ca stațiunea Colibița va rivaliza cu orice stațiune montană europeană.

Vreau sa îi felicit pe colegii mei aleși in funcțiile de conducere ale organizației PSD Bistrița-Bârgăului.

Președinte : Laba Vasile, vicepreședinți : Halosta Lucian, Nușfelean Sorin, secretar Executiv : Tomoroga Dumitru, membri în Biroul Politic Local : Prașca Vasile, Ungur Maria, Bonău Ioan, Busuioc Vasile, Sereian Gavril, TSD : Buf Tudor Bogdan, OFSD : Majer Oana și OPSD : Ungur Maria

Ciceu Giurgești: Mă bucur nespus că am ajuns în comuna de la poalele cetății lui Petru Rareș, un ținut cu o profundă incărcătură istorică în care timpul parcă s-a oprit pe loc și nu are puterea să șteargă amintirea stămoșilor noștrii, tradițiile, obiceiurile și datinile: comuna Ciceu Giurgești!

Ca orice român, mă mândesc cu trecutul comunității noastre și lucram la prioritățile noastre pentru Ciceu-Giurgești: asfaltarea străzilor de piatră și terminarea racordurilor la apă/canal.

Îl felicit pe prietenul meu, domnul primar Vasile Iuga, unul dintre cei mai buni primari ai județului nostru, care a înțeles că pentru o comunitate care să prospere, e nevoie de utilități, școli și instituții moderne. La Giurgești s-a făcut acest lucru! Cu tot ce pot, sunt și voi fi alături de colegii mei! Felicit de asemenea noua conducere a organizației locale PSD Ciceu Giurgești: Președinte : Iuga Vasile, vicepreședinți : Pintea Dinu-Gabriel, Danciu Ioan, Mânzat Petru , secretar Executiv : Ilincaș Reghina, membri in Biroul Politic Local : Clapa Alexandru, Mureșan Dan Constantin, Danciu Violeta, Rus Ioan, Mureșan Gavrilă. TSD : Petrina Casandra, OFSD : Clapa Ana și OPSD : Danciu Ioan

” Vă asigur ca întotdeauna voi susține oamenii gospodari, tinerii responsabili și cetățenii devotați și implicați în dezvoltarea comunității” , a conchis deputatul Bogdan Ivan.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata