spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedVape de unica folosinta sau tigara electronica?
spot_img

Articole noi

Vape de unica folosinta sau tigara electronica?

Tigara electronica este o inventie care a reusit sa faca fumatul mai sanatos. Conceptul a aparut inca din 1927, atunci cand Joseph Robinson s-a gandit la un vaporizator electronic pe care sa il foloseasca cu compusi medicinali, insa abia in 2003 a devenit realitate, datorita brevetului inregistrat de Hon Lik din China. Astazi, tigara electronica a ajuns sa vina in foarte multe forme, una dintre ele fiind vape-ul de unica folosinta .

Vape de unica folosinta sua tigara electronica?

Vape-ul de unica folosinta este o inventie moderna, care se remarca prin simplitate. Spre deosebire de o tigara electronica clasica, foarte complexa, care necesita reincarcare cu lichid si poate sa fie destul de greoaie, vape-ul este usor si seamana foarte bine cu o tigara clasica. Ambele prezinta avantaje, insa:

Avantaje vape de unica folosinta

  • Este foarte simplu de folosit si poate fi tinut cu usurinta in orice buzunar fara riscul de a se varsa;
  • Efectele negative asupra sanatatii sunt minime;
  • Este o solutie mult mai ieftina decat fumatul clasic;
  • Vine intr-o varietate foarte mare de arome. Poti opta pentru arome fructate, mentolate sau aroma clasica de tutun.

Avantajele tigarii electronice

  • Dispune de un atomizor ce poate sa fie reincarcat atunci cand se termina lichidul;
  • Poate avea, la randul sau, mai multe arome;
  • Poate fi folosita pe termen lung datorita bateriei reincarcabile.

Daca vrei, asadar, sa fumezi mult mai sanatos, poti alege ori o tigara electronica, ori un vape de unica folosinta sau o narghilea de unica folosinta, asa cum mai este numita. Nu sunt nici ele scutite de riscuri (cel mai adesea, riscurile apar daca se consuma in exces sau daca se foloseste o cantitate foarte mare de nicotina), insa riscurile sunt considerabil mai mici decat cele generate de tigara normala.

Ce contine lichidul din vape sau tigara electronica?

Lichidul din vape si din tigarile electronice este compus, in cea mai mare parte, din glicerina vegetala si propilen glicol. Acestora li se adauga arome si intr-o proportie de maxim 2% nicotina, daca tigara este folosita de un fumator care isi doreste sa renunte la tigarile clasice.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata