spot_imgspot_img
AcasăDiverseCum alegi cele mai bune tocatoare de crengi
spot_img

Articole noi

Cum alegi cele mai bune tocatoare de crengi

Este placut sa iti petreci timpul in gradina, atata timp cat nu te obosesti si ai parte de ajutoare: motosapa, motocoasa, suflanta de frunze si alte asemenea utilaje aparute special pentru a ne usura viata. De ce ar trebui sa investesti un tocator de crengi? La ce sa te uiti cand alegi cele mai bune tocatoare de crengi?

Avantaje ale unui tocator de crengi si resturi vegetale

Cand iti cumperi un tocator de crengi din Magazinul Online Pentru Casa si Gradina, vei ajunge sa economisesti mult timp si bani. Un tocator de crengi si resturi vegetale este ideal pentru a obtine compost, care ingrasa solul si te ajuta sa obtii recolte mai bogate.

Tocatorul de crengi este, in sine, un echipament puternic ce se intretine si se manevreaza foarte usor. Acest utilaj marunteste rapid ramurile, crengutele rezultate in urma tunderii pomilor si gardului viu, dar si resturile vegetale rezultate in urma culesului porumbului, graului si altor culturi. Asadar, scapi de surplusul de vegetatie, pe care il transformi in ingrasamant sanatos si natural, bun de folosit in agricultura, la restul plantelor.

Sunt utile in gospodarii de orice dimensiuni. Tocatoarele de crengi disponibile in Magazinul Pentru Casa si Gradina sunt eficiente pentru treaba aleasa si iti fac viata de gradinar mult mai usoara inca din ziua achizitiei. Dar cum poti fi sigur ca ai ales cel mai bun tocator de crengi pentru acasa?

Ce fel de tocatoare de crengi sa cumperi, electrice sau pe benzina?

Criterii dupa care sa te ghidezi cand cumperi un tocator de crengi de la Magazinul Online Pentru Casa si Gradina:

Alimentarea: Daca, acum cativa ani, se foloseau cu precadere masinile de tocat crengi manuale, acum munca este mult mai usoara, caci crengile sunt tocate cu ajutorul tocatoarelor alimentate cu energie electrica sau alimentate cu carburant. Tocatorul de crengi din Magazinul Pentru Casa si Gradina are motor electric colector de 230 V si 2500 W si o viteza de incarcare de 4200 rpm – mai mult decat suficient pentru a strivi si toca crengile intr-un timp foarte scurt.

Puterea: Este esentiala atunci cand alegi cel mai bun tocator de resturi vegetale. O putere de cam 2000 W este ideala pentru orice gospodarie. Cu cat este puterea mai mare, cu atat creste si rapiditatea de executie si diametrul de taiere.

Modul de maruntire: Poti alege intre tocatoarele care strivesc sau care sectioneaza. Daca cea care sectioneaza este prea zgomotoaza, tocatoarele de crengi care strivesc folosesc o turbina si maruntesc resturile vegetale in fragmente marunte, perfecte pentru ingrasamant.

Functii de siguranta: Este un criteriu important, mai ales daca esti un utilizator incepator si sunt copii in preajma atunci cand folosesti tocatorul de crengi. Un echipament bun nu va porni daca toate componentele nu sunt montate corect.

Daca ai nevoie de echipament performant pentru a-ti usura munca in gradina, in Magazinul Online Pentru Casa si Gradina vei gasi tocatorul de crengi ideal pentru gospodaria ta, dar si alte utilaje si produse ce nu ar trebui sa iti lipseasca.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata