spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedImplant dentar Fast & Fixed pentru bucuria de a trai din...
spot_img

Articole noi

Implant dentar Fast & Fixed pentru bucuria de a trai din plin

Un zambet radiant este de nepretuit, dar nu de neimplinit. Cu noua metoda de implant dentar fast & fixed exista speranta pentru toti cei care sunt afectati de pierderea dintilor si nu vor sa suporte protezele dentare amovibile. Conceptul de terapie nu este doar rapid si sigur, ci iti economiseste si banii. Bolile dentare precum cariile si parodontita pot afecta grav propria substanta dentara – si de multe ori la o varsta in care esti in mijlocul vietii. In trecut, exista un risc in cazul lipsei dintilor sau o teama de protezele dentare amovibile in cazul adentiei. Astazi, un implant dentar Fast & Fixed ofera o alternativa convingatoare la protezele dentare si fac posibila participarea la viata fara nicio grija, aproape ca si cum ai avea proprii dinti.

Unde se poate pune un implant dentar Fast & Fixed?

Dintii puternici si sanatosi sunt baza pentru o viata plina de placere, bucurie de traire si incredere in sine. Dar nu toata lumea este la fel de norocoasa cand vine vorba de pastrarea dintilor naturali o perioada lunga de viata. Exista multe motive pentru care dintii se pot pierde, inclusiv lipsa totala a acestora. La Dental Privilege medicii stomatologi vin in ajutorul celor care si-au pierdut dintii, cu un implant dentar fast & fixed. In calitate de implantologi cu experienta, sunt specializati in metoda de implant dentar Fast & Fixed, care ofera si un plus de calitate vietii pacientilor.

Cu implant dentar fast & fixed, mananci ce-ti place si razi cu pofta ori de cate ori ai chef, fara sa te jenezi. Te vei bucura de securitatea unei punti dentare fixe si vei uita de proteza completa incomoda. Experimentezi protezele dentare care nu se pot distinge din punct de vedere estetic si functional de dintii naturali. Echipa de implantologi este specializata in plasarea imediata a implantului si incarcarea imediata. De multi ani ajuta pacientii sa aiba dinti fixati cu un implant dentar Fast & Fixed.

4 implanturi in loc de proteza completa detasabila

Exista diferite concepte pentru ingrijirea pacientilor edentati. Proteza completa detasabila, care se fixeaza in palat cu o placa de plastic, este bine cunoscuta, dar nu foarte placuta. Protezele care sunt sustinute de implanturi sunt mult mai stabile. Numarul minim de implanturi pe maxilar este de doua. De exemplu, la aceste implanturi sunt atasate clipsuri sau bare, pe care este atasata o proteza. Acest lucru imbunatateste prinderea dintilor, dar inca porti o proteza detasabila. Metoda de implant dentar fast & fixed se bazeaza pe doar 4 implanturi, care sunt ancorate ferm si sigur in maxilar. Se fixeaza o punte ​​pe radacinile dintilor artificiali, care poate fi incarcata doar cateva ore mai tarziu. La final parasesti cabinetul cu dinti ficsi, chiar daca dintii naturali, initial au avut nevoie de extractie dentara.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata