spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieCorpul de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud monitorizează și verifică platformele de...
spot_img

Articole noi

Corpul de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud monitorizează și verifică platformele de colectare cu containere semi-îngropate

În paralel cu campania de conștientizare a populației cu privire la depozitarea deșeurilor reciclabile în pubela galbenă, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a început campania de monitorizare a containerelor semiîngropate.

Inspectorii Corpului  de Control al ADI Deșeuri derulează acțiuni de verificare, informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la modul în care trebuie să utilizeze platformele de colectare.

Din păcate, mulți cetățeni abandonează diferite tipuri de deșeuri lângă platformele de colectare cu containere semi-îngropate din zonele de case și de blocuri. Pentru stoparea acestui fenomen și pentru o mai bună informare a cetățenilor cu privire la ce fel de deșeuri trebuie depuse în containerele semi-îngropate, Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a derulat de-a lungul acestei săptămâni acțiuni de verificare, informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la modul în care trebuie să utilizeze aceste platforme de colectare. În timpul acestor acțiuni, inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au discutat cu cetățenii, i-au atenționat să nu mai abandoneze deșeuri voluminoase și din construcții pe aceste platforme și să nu depună deșeurile lângă containerele semi-îngropate, ci în interior, respectând inscripționările ce indică fracțiile ce trebuie depozitate în fiecare container.”, a precizat șeful ADI Deșeuri, Cristian Marius Niculae.

Abandonul deșeurilor lângă platformele de colectare reprezintă o problemă serioasă în managementul integrat al deșeurilor din județul Bistrița-Năsăud. Reprezentanții ADI Deșeuri intenționează să remedieze modul de depozitare a gunoaielor de către cetățeni printr-o activitate susținută de verificare, monitorizare și informare a cetățenilor derulată de inspectori.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata