spot_imgspot_img
AcasăPoliticăConsens politic pentru un drum expres: doi deputați PSD s-au alăturat demersului...
spot_img

Articole noi

Consens politic pentru un drum expres: doi deputați PSD s-au alăturat demersului unui fost deputat PMP

Consensul politic este o rara avis în România, acolo unde orgoliile înving întotdeauna. Atunci când se întâmplă este știre, însă tare ne-am dori sa fie normalitate.

Fostul deputat PMP Ionuț Simionca, inițiatorul deja celebrei legi a Autostrăzii Nordului, caută „adepți” în actualul Parlament pentru un alt proiect de infrastructură rutieră, drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca.

Primii care i-au sărit în ajutor au fost deputații PSD BN Daniel Suciu și Bogdan Ivan Gruia. Daniel Suciu și-a făcut cunoscut gestul prin intermediul Facebook:

„Pentru Bistrița-Năsăud nu ar trebui să existe orgolii, ci doar colaborare din partea tuturor parlamentarilor. Am susținut cu succes alături de Ionuț Simionca proiectul de lege referitor la Autostrada Nordului și fără nicio rezervă susțin și proiectul referitor la drumul expres Bistrița-Cluj. Cred că mereu adversarii politici pot găsi resurse de înțelepciune și colaborare pentru obiective comune, mai ales în interesul oamenilor din județul nostru. Pentru bistrițeni nu există putere și opoziție când vine vorba de proiecte benefice, sper să nu existe nici pentru colegii mei parlamentari din celelalte partide!”.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata