spot_imgspot_img
AcasăPoliticăDaniel Suciu: „Guvernanții noștri se felicită că rezolvă crize pe care chiar...
spot_img

Articole noi

Daniel Suciu: „Guvernanții noștri se felicită că rezolvă crize pe care chiar ei le provoacă”

Ai rată în euro? Ghinion, a ajuns la aproape 5 lei! Alimentezi? Mare ghinion din nou, față de anul trecut e mai scump carburantul cu 20 la sută! Faci cumpărături, la fel, parcă nu îți cade bine, toate s-au scumpit în ultimele luni.

Cuvintele aparțin deputatului Daniel Suciu (PSD BN) și vin ca o concluzie a stării guvernării actuale, în prag de sărbători pascale. Acesta taxează coaliția aflată la butoanele economice și politice ale României susținând faptul că românii traversează o perioadă grea provocată tocmai de guvernanți, aceștia din urmă venind cu așa-zise soluții la problemele cauzate, machiavelic, tot de către ei:

Ca umilința bunicilor și părinților noștri să fie completă, Guvernul îi pedepsește pe medicii de familie care tratează exact cea mai vulnerabilă categorie de vârstă, cei peste 60 de ani, tăind banii pentru consultațiile lor. Iar ei, guvernanții, ei se felicită că au rămas bărbați după ce s-au păruit în coaliție! Cu sau fără trotinete!, a precizat deputatul bistrițean pe pagina sa de facebook, cuvintele fiind însoțite și de un mesaj video.

https://www.facebook.com/SuciuVD/videos/305821654271454

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata