spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieEXCLUSIV Directorul de la Regionala de Drumuri Craiova săltat de oamenii legii...
spot_img

Articole noi

EXCLUSIV Directorul de la Regionala de Drumuri Craiova săltat de oamenii legii pentru înșelăciune. Bogdan Bratu ar fi folosit diplome de studii falsificate pentru salariu mai mare

Sunt percheziții domiciliare la aceasta ora în Giurgiu și Dolj, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, de către o persoană cu funcție de conducere în cadrul unei companii de interes strategic național.


Este vorba despre chiar directorul Regionale de Drumuri Craiova, Bogdan Bratu care ar fi indus și ar fi menținut în eroare instituția prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate și care ulterior au fost desființate de către instanțele judecătorești competente.


 În CV-ul directorului apare o diploma obținută la Universitatea Hiperion din București, în urma absolvirii Facultății de Științe Juridice, perioada 2012-2016. 
 Prejudiciul reclamat până în prezent este de aproximativ 985 000 de lei, reprezentând indemnizațiile brute încasate de la angajator. 

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata