spot_imgspot_img
AcasăPoliticăOrban îl „calmează” pe Vlad Voiculescu de la Bistrița: „Premierul Cîțu a...
spot_img

Articole noi

Orban îl „calmează” pe Vlad Voiculescu de la Bistrița: „Premierul Cîțu a luat o decizie corectă”

Fostul premier și actualul președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a explicat vineri, 16 aprilie, la Bistrița, demiterea lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății, pe fondul unor declarații făcute de fostul ministru.

Vlad Vioculescu și camarila de partid, răniți în orgoliu, au cerut după demiterea useristului din fruntea ministerului, schimbarea lui actualului premier Florin Cîțu chiar cu Ludovic Orban, aducând diferite acuze la adresa liberalului.

Orban i-a replicat fostului ministru că decizia luată a fost una corectă, motivația lui Cîțu fiind legată de managementul slab al useristului:

Declarațiile de astăzi ale fostului ministru îmi arată, odată în plus, că premierul Câțu a luat o decizie corectă privind revocarea sa din funcție. Este un atribut exclusiv al premierului ca atunci când un minister nu funcționează bine, nu se ridică la nivelul cerințelor și a proiectelor asumate în fața electoratului. Voiculescu nu a plecat din Guvern pentru că e din altă formațiune politică, ci pentru că a manageriat slab un minister de forță și extrem de important, dată fiind situația pandemică. În rest sunt doar speculații politice, așa că îi îndemn pe toți partenerii din Coaliție să se concentreze pe ceea ce avem de făcut: o guvernare pentru oameni, să punem în practică ceea ce am promis, să obținem aprobarea Planului Național de Relansare și Reziliență”, a puctat Orban. Eu zic că vom merge mai departe și că ne vom concentra pe obiectivele guvernării. Acest impas poate fi depășit, evident cu un alt ministru al Sănătății desemnat de cei de la USR-Plus”, a declarat Ludovic Orban.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata