spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieComisia BUFET-finanțe a fost convocată la Mărișelu! Este necesară confirmarea "primirei". Parikipați?
spot_img

Articole noi

Comisia BUFET-finanțe a fost convocată la Mărișelu! Este necesară confirmarea „primirei”. Parikipați?

Noroiul în care se scufundă administrațiile rurale este din ce în ce mai vâscos. Dovadă stau și recipisele denumite e-mailuri trimise de pe adresele unor primării, în care abilitățile într-ale comunicării sunt mofturi, iar limba română este o veritabila „comoară” îngropată.

În fapt, un consilier local din comuna Mărișelu, județul Bistrița-Năsăud, a fost convocat via e-mail la ședința comisiei de „bufet”-finanțe.

Dragilor, ce să înțeleg de aici? Printr-un e-mail expediat pe adresa mea, primarul comunei Mărișelu, m-a invitat la comisia de Bufet-Finanțe…S-o fi gândit la bufetul de la Finanțe?! Dar, chiar și așa, convocările pe și în comisii, le poate face doar președintele respectivei comisii….
Pot eu să confirm???????????
Nici vorbă!
În replică i-am trimis un e-mail, sper, lămuritor…

Textul aparține consilirului local Florica Dura și a fost postat pe Facebook alături de fotografiile ce conțin atât textul mailului cât și răspunsul consilierului.

Cam acesta este nivelul, nu putem avea pretenții. În fond și la urma urmei toți suntem vinovați, căci toți folosim stampila de vot. Cei care nu au folosit-o sunt și mai vinovați.

Deci… partikip?!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata