spot_imgspot_img
AcasăSportGloria 2018 termină turul de campionat cu o victorie mult așteptată: 28...
spot_img

Articole noi

Gloria 2018 termină turul de campionat cu o victorie mult așteptată: 28 – 25 cu Activ Prahova Ploiești! Rămâne însă departe de obiectiv

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a disputat azi, 6 aprilie, la București, ultimul meci din cadrul turului de campionat, partidă jucată în compania CS Activ Prahova Ploiești. Scorul final a fost 28 la 25 în favoarea bistrițencelor, însă Gloria nu se regăsește pe tabloul „european” al clasamentului, acesta fiind obiectul echipei.

Ultima etapă a turului Ligii Florilor la handbal feminin a prins echipa antrenată acum de fostul secund, Radu Moldovan, pe un picior bun, reușind o victorie mult așteptată.

Au marcat pentru Gloria 2018: Laura Pristăvița 7 goluri, Nicoleta Dincă – 6, Mariana Costa – 5, Almudena Rodriguez – 4, Daniela Rațiu – 2, Valentina Ardean Elisei – 1, Nataliia Savchyn – 1, Dziyana Ilyina – 1, Andreea Tetean – 1.

La sfârșitul acestei partide, Radu Moldovan a declarat că se încearcă o creștere calitativă a jocului echipei:

„Un meci foarte disputat. Le felicit pe fete pentru modul în care au abordat partida. Împreună cu ele și staff-ul încercăm să creștem tot mai mult. Avem o perioadă în care multe dintre jucătoare vor fi prezente la loturile naționale iar perioada de pregătire cu întreg lotul va fi scurtă, din păcate, înainte de viitorul turneu – cel de acasă. E foarte important pentru noi să câștigam, să prindem încredere și va fi mai bine.”

După disputarea celor 14 etape, Gloria 2018 se află pe locul 8 cu 21 puncte, însă departe de locurile ce oferă „biletele” către cupele europene, respectiv locul 4 pentru calificare directă, sau locul 5 pentru o calificare cu ajutorul wild-card-ului.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata