spot_imgspot_img
AcasăEvenimentBătaie între protestatari, la Craiova. Jandarmii au intervenit în forță pentru calmarea...
spot_img

Articole noi

Bătaie între protestatari, la Craiova. Jandarmii au intervenit în forță pentru calmarea spiritelor. Reacția managerului spitalului din Craiova

Luni seara, pe străzile din centrul Craiovei nu s-a putut auzi decât „jos masca”, „libertate, libertate” si „sa vina presa, să-și scoată lesa”. 

Mesajele au fost scandate de sutele de protestari care au ieșit în strada nemulțumiți de masurile de restricție impuse de Guvern în pandemie. 

Protestatarii au luat la pas străzile din centrul Baniei, însoțiți de jandarmi. 

La un moment dat oamenii legii au fost nevoiți sa intervină în forță pentru a calma doi bărbați care s-au luat la bătaie în mijlocul manifestației. Au fost identificați și conduși la secție. 

„Polițiștii au identificat persoanele implicate în altercatie, fiind vorba de 2 tineri de 26 și 19 ani, ambii din Craiova, care au fost conduși la sediul secției pentru continuarea cercetărilor. 

Cei doi tineri nu au dorit să formuleze plangere penală unul față de celălalt, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu soluție legală”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj. 

Printre manifestanți s-au aflat galeriile celor două echipe rivale din Bănie care au scandat pentru redeschiderea stadioanelor, antreprenori din domeniul HORECA, nemulțumiți de închiderea restaurantelor și cafenelelor. 

Majoritatea celor prezenți la protest nu au purtat măști. 

REACȚIA managerului spitalului din Craiova la protestele de seara trecută: „Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital”.

Managerului celui mai mare spital din Oltenia a reacționat după protestele care au împânzit străzile Craiovei seara trecută. Acesta a făcut apel la purtarea măștii și a postat imagini crunte cu bolnavii de COVID din secția ATI, conectați la oxigen pentru a trăi. 

„Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital…

unii vor scăpa ușor, alții nu… 

unii vor ajunge in ATI, alții vor alege să se trateze acasă… 

unii vor supraviețui, alții, nu…(pentru că ajung prea târziu la un spital, când nu se mai poate face nimic)… 

unii vor înțelege că era bine sa poarte masca… alții nu vor înțelege nici atunci… 

unii vor afla că există COVID, alții nu…

Cam asta este… 

Până atunci, purtați masca de protecție… o sa ne fie mai bine! Tuturor!”, a declarat Laurențiu Ivanovici, manager Spitalul Județean de Urgență Craiova. 

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata