spot_imgspot_img
AcasăDiverseO asistentă susține ca a fost violată de șef, într-un spital din...
spot_img

Articole noi

O asistentă susține ca a fost violată de șef, într-un spital din Craiova. Dezvăluirile au fost făcute de soțul femeii

Incidentul s-ar fi petrecut la Clinica de Hematologie din Craiova. Asistenta de 35 de ani acuză că șeful ei, asistentul șef, ar fi încercat sa o violeze în timpul programului. 

Totul a ieșit la iveală după ce femeia i-a povestit soțului de ce a întârziat acasă de la muncă. Acesta a fost și cel care a anunțat poliția. 

„In noaptea de 19/20 martie, politisti din cadrul Secției 1 Politie Craiova au fost sesizați, prin intermediul numărului unic de urgentă 112, de un bărbat de 35 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 19 martie, soția sa de 35 de ani, a fost victima unei tentative la infractiunea de viol, faptă comisă de un bărbat de 41 de ani.

Având în vedere aspectele sesizate, politistii au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj. 

Asistentul șef nu ar fi la prima abatere de acest gen. Bărbatul chiar ar fi violat-o pe colega sa în 2019 dar asistenta nu a depus atunci plângere împotriva lui. 

O ancheta a pornit și în interiorul Clinicii de Hematologie. 

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata