spot_imgspot_img
AcasăPoliticăPohta ce-au pohtit! PNL a vrut la Craiova, eveniment fără Olguța Vasilescu!...
spot_img

Articole noi

Pohta ce-au pohtit! PNL a vrut la Craiova, eveniment fără Olguța Vasilescu! Cum a reușit PNL sa politizeze o investiție a Guvernului la care beneficiarul nu doar că nu a fost invitat ci i s-a și transmis sa nu vină

Marți la Craiova a fost semnat mult așteptatul contract pentru reabilitarea Colegiului Național Carol. Compania Națională de Investiții, cea care a preluat obiectivul pe durata efectuării lucrărilor a semnat cu firma care se va ocupa de lucrările de reabilitare. 

Contractul a fost semnat în prezenta Ministrului Dezvoltării Cseke Attila și a premierului României Florin Câțu. 

Reprezentanții PNL nu i-au invitat la eveniment și pe beneficiarii finali ai investiției, Primăria Craiova, cel puțin asa susțin cei din urmă.

„Nu am primit invitație de participare la eveniment. Nimeni din Primărie, deși și noi ar fi trebuit sa semnam chiar dacă am predat obiectivul către CNI, rămânem beneficiarii finali. Mai mult decât atât, noi venim cu cofinanțare la investiție, bani pentru utilități și pentru multe altele. Ar fi trebuit sa fim acolo, nu am fost invitați. Doamnei primar i s-a transmis textual să nu vină”, a declarat Marina Andronache, purtător de cuvânt Primăria Craiova. 

Întrebat despre absenta celor din Primărie la eveniment, președintele PNL Dolj nu a oferit niciun răspuns pana în acest moment.

De cealaltă parte internetul a fost azi plin de poze și declarații de la eveniment,din partea celor de la PNL. 

„Pohta ce-am pohtit! In urmă cu câteva minute, în prezența premierului Florin Câțu a fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea CN Carol I. Proiectul pentru care m-am luptat de când am intrat în Parlament astăzi este o realitate. Le mulțumesc celor care au sprijinit necondiționat inițiativa – Ludovic Orban, Florin Câțu, Ion Ștefan și Attila Cseke. Odată pus pe linie acest proiect, ma voi focusa pe altul”, a postat deputatul de Dolj Nicolae Giugea, pe pagina sa de socializare. 

Durata derulării lucrărilor de reabilitare a Colegiului Carol este de 30 de luni şi ar trebui să fie gata în 2023. 

Lucrările vor începe în toamnă. Valoarea contractului este de 97,7 milioane de lei. 

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata