spot_imgspot_img
AcasăPoliticăEmil Radu Moldovan – exemplu de bune practici în ce privește investițiile...
spot_img

Articole noi

Emil Radu Moldovan – exemplu de bune practici în ce privește investițiile din sănătate!

Incompetența și lipsa de asumare a ministrului sănătății  a continuat să fie subliniată luni, 15 februarie 2021,  în plenul Camerei Deputaților, acolo unde, reprezentanți ai tuturor partidelor parlamentare și-au exprimat dezaprobarea față de situația actuală din domeniul sănătății, păstorit la această dată de Vlad Voiculescu.

Unul dintre cei mai vocali deputați ai USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, a avut o intervenție foarte dură la adresa foștilor miniștri PSD ai sănătății, pe seama cărora a pus actuala situație din spitalele românești și a acuzat că din cauza proastei gestionări a domeniului sănătății pe timpul guvernelor social democrate, astăzi ard spitale. După toate aceste critici adresate membrilor PSD, Emanuel Ungureanu s-a adresat direct ministrului Vlad Voiculescu, căruia i-a atras atenția că are în subordinea sa ”niște bombe” –  cel puțin patru oameni de-ai PSD-ului care au făcut praf bugetele ministerului. Pe finalul intervenției, Emanuel Ungureanu l-a dat ca exemplu de bune practici pe președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, despre care spune că a investit corect în Spitalul Județean Bistrița Năsăud:

”Voi ne dați nouă lecții despre sistemul sanitar? Domnule Rafila, am fost în 84 de spitale din țară. Am fost la Târgu Jiu, unde curgea la propriu rahatul pe pereți. Managerul spitalului și-a dat demisia în timpul live-ului și președintele consiliului județean l-a pus înapoi în funcție. La Craiova, am filmat mizeria de la UPU. Managerul spitalului de acolo, în loc să repare instalațiile sanitare, știți ce a făcut? Și vă spun cu dicție: a cumpărat apă fiartă, manager numit de către PSD. Niciodată în viața asta, pesediștii care au fost miniștri ai sănătății, n-au atâta școală cât a făcut Voiculescu…voi n-ați făcut nici în pauzele de recreere!… Nu toți cei care sunteți în băncile PSD sunteți nenorociți. Cei care s-au simțit așa au și strigat. Vă pot da un exemplu de bune practici, pesediștilor: aveți un președinte de consiliu județean care a investit corect în spitale, este la Bistrița, luați-l ca model! În rest, sunteți praf și pulbere, nu ne dați nouă lecții niciodată!…, a încheiat deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu.

Moțiunea simplă pe sănătate înpotriva ministrului Vlad Voiculescu, intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor”, a fost dezbătută luni în plenul  Camerei Deputaților, fără a fi însă finalizată prin supunerea la vot a documentului. Președintele de ședință a luat decizia ca votul pe moțiune să fie dat miercuri, 17 februarie 2021, fapt ce a stârnit nemulțumirea social democraților prezenți la dezbatere.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata