spot_imgspot_img
AcasăPolitică”Radu Moldovan a avut momente când s-a urcat cu picioarele pe mine”....
spot_img

Articole noi

”Radu Moldovan a avut momente când s-a urcat cu picioarele pe mine”. Vezi cui aparține declarația!

Cea mai puternică și longevivă personalitate politică dată de județul Bistrița-Năsăud de la Revoluție încoace, fostul democrat-liberal, astăzi doar liberal, a vorbit la Radio Someș despre modul în care opozanții săi politici au făcut declarații defăimătoare la adresa sa numai de dragul notorietății. Ioan Oltean, fostul președinte al PDL B-N a făcut referire la cel care i-a luat scaunul puterii politice la nivel de județ, Emil Radu Molodvan.

Dacă veți căuta în toată presa românească din `90 încoace, nu veți găsi un cuvânt  de jignire pe care eu să-l fi adus vreunui opozant politic. La nivelul județului Bistrița-Năsăud, cel mai mare opozant politic al partidului pe care îl reprezentam a fost Partidul Social Democrat, și în speță, Radu Molodvan care a avut momente când s-a urcat cu picioarele pe mine! La întrebarea mea normală – ai înnebunit, ce te apucă să faci afirmații care nu sunt reale,  mi-a spus cu multă seninătate – dacă nu mă urc cu picioarele pe tine nu mă preia presa, nu mă bagă nimeni în seamă, a declarat Ioan Oltean.

sursa foto: podul.ro

Cel care a deținut puterea politică mai bine de 20 de ani în Bistrița-Năsăud nu uită declarațiile făcute de cel care astăzi conduce filiala locală a PSD  și Consiliul Județean, dar și-a exprimat aprecierea față de evoluția omului Emil Radu Moldovan, pe plan politic.

Trebuie să spun că Radu Moldovan este singurul politician din județul ăsta care a învățat politică… de la mine, de la alții, dar a învățat, iar eu îi respect pe toți, a conchis fostul șef al democrat-liberalilor bistrițeni.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata