spot_imgspot_img
AcasăPoliticăConsilier liberal, la gâtul conducerii propriului partid: ”Opriți din goana asta deșănțată...
spot_img

Articole noi

Consilier liberal, la gâtul conducerii propriului partid: ”Opriți din goana asta deșănțată de lăcuste hămesite care nimicesc totul în calea lor!”

Robert Sighiartău: ”Aceste discuții trebuie să aibă loc în interior…”

Candidatul PNL pentru fotoliul de primar în comuna Șieu, recunoscut ca o prezență efervescentă în rândul aleșilor locali din această comună, Roxana Bianca Pașc, a creat valuri pe rețeaua de socializare după ce, zilele trecute, a postat un mesaj prin intermediul căruia acuză conducerea propriului partid cu privire la modul în care sunt angajate la stat anumite persoane.

Ca și cum n-ar fi destul, domnilor șefi ai PNL, v-ați apucat să vă numiți amantele și copiii și ginerii și nurorile și tot restul arborelui genealogic prin funcții călduțe și bine plătite la stat. Ați făcut exact ca PSD-ul ! Iar acum stați liniștiți pentru ca 4 ani nu mai sunt alegeri și, teoretic, nu aveți ce să pățiți, arată mesajul adresat de consilierul liberal Bianca Pașc conducerii PNL.

Fostul candidat PNL la Primăria comunei Șieu atrage atenția șefilor săi asupra pericolului în care se află partidul pe care îl reprezintă, făcând referire la faptul că ”furia care se va acumula în 4 ani o să aibă forța unei deflagrații și o să spulbere PNL- ul în întregul său”.

Vă rog să vă opriți din goana asta deșănțată de lăcuste hămesite care nimicesc totul în calea lor! Încă nu e prea târziu să vă întoarceți fața către cei care v-au votat și și-au pus în voi toate speranțele unui neam chinuit și obidit zeci de ani. Salvați poporul ăsta și, cu un drum, veți salva și propriul partid. Altfel , peste 4 ani PNL ul va fi istorie. Și numele lui va fi pomenit doar așa cum fac femeile de la țară cu numele lui Ucigă-l Toaca, în șoaptă și făcând cruce cu limba-n cerul gurii, a încheiat alesul liberal din comuna Șieu. .

Mesajul Biancăi Pașc care a devenit rapid viral, atrăgând sute de aprecieri și distribuiri în spațiul virtual, nu a trecut neobservat de cei din staff-ul liberal. Prezent la emisiunea ”Politica la Negru”, secretarul general al PNL- Robert Sighiartău – consideră că, parțial, colega sa de partid are dreptate, însă atrage atenția că astfel de discuții trebuie făcute doar în interiorul partidului.

Sigur că este un mesaj de nemulțumire adresat membrilor de partid… am mai simțit și ascultat astfel de mesaje în ultimele campanii electorale, mai ales cea a alegerilor parlamentare, am simțit un anumit grad de nemulțumire cu privire la anumite acțiuni ale anumitor colegi din guvernare, acțiuni pe care le-am sesizat în cadru restrâns și după aceste alegeri. Urmează să facem o analiză și mai amănunțită despre ceea ce s-a întîmplat pentru că așa cum s-a văzut, poporul are întotdeauan dreptate, iar PNL – cu tristețe o spun – a pierdut alegerile parlamentare, a ieșit pe locul 2, cu toate acestea este la guvernare… dorim acum, în acest moment, să reușim, să reparăm greșelile care s-au făcut și în ultimii ani, fie că au fost făcute de guvernele PSD, fie de anumiți colegi care nu și-au dat seama că nu mai avem voie să repetăm greșelile unor politruci puși în funcțiile publie (…) colega noastră parțial, are dreptate, binențeles că aceste discuții trebuie să aibă loc în interiorul partidului, dar o înțeleg, uneori simți nevoia să spui și în exterior, însă eu prevăd un viitor bun al PNL, pentru că acest partid totdeauna avut metode de regenerare, a declarat deputatul Robert Sighiartău, la Radio Someș.

Cât despre acuzele cu privire la angajările amantelor în funcțiile publice, deputatul liberal recunoaște faptul că într-un partid mare, există oportuniști care se folosesc de putere și îș doresc să-și adune pe lângă el ”bucate”, dar face referiri și la aspectele lacuniare ale legislației.

În ceea ce privește numirile politice, fiecare partid ar trebui să răspundă de ceea ce propune, iar la concursurile publice – unde în acest moment nu există garanția egalității de șanse între candidați – ar trebui ca examenele să fie filmate, iar cine dorește să vadă live ce se petrece acolo, să o poată face… acum este o struță-cămilă. Aceste lucruri trebuie clar stabilite și rezolvate pentru că întotdeauna va exista ispita din partea unor politruci să își numească apropiați care nu sunt competenți pe anumite funcții publice, a mai declarat secretarul general al PNL.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata