spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieLucrările la noua Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul SJU Bistrița...
spot_img

Articole noi

Lucrările la noua Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul SJU Bistrița se desfășoară în ritm alert

Deși proiectul de îmbunătățirea calității și eficienței serviciilor spitalicești de urgență, cunoscut ca reabilitarea UPU, are ca termen de execuție nouă luni de zile, prima cupă de excavator fiind activă de la data de 24 septembrie 2020, noua unitate va fi finalizată în primăvara anului viitor.

Conform președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, lucrprile se vor finaliza cu aproximativ două luni mai devereme decât a fost prognozat inițial:

„Având în vedere cum merg lucrările la Unitatea de Primiri Urgențe, în primăvara anului viitor, sperăm că activitatea se va muta în “casă nouă”. Între timp și heliportul va fi gata și putem spune că  Spitalul Județean de Urgență Bistrița poate să ofere îngrijire, tratament, un act medical de înaltă calitate pentru pacienți. Așa cum am mai precizat, UPU va fi una dintre cele mai moderne din țară și ținând cont de situația pandemică, mă bucur nespus de mult că pacienții vor beneficia de cele mai bune condiții de intervenție medicală. Însă, investițiile în sănătate vor continua! MULȚUMIM tuturor cadrelor medicale, fără de care toate aceste lucrări și dotări ultramoderne, nu ar avea cu adevărat utilitate. • Continuăm munca! •” – a precizat Radu Moldovan pe pagina sa de facebook.

sursa: youtube/gazetadebistrita

Valoarea acestui contract este de 9.276.325,18 lei (aprox. 2 milioane euro), bani obținuți prin Fonduri europene – Programul Operaţional Regional 2014-2020, iar constructori sunt asocierea dintre DEPISTO STAR S.R.L. asociat cu un procent de 96,05% (lucrări construcții, instalații interioare: electrice, sanitare, HVAC, PSI), cu sediul în Gheorghieni, jud. Harghita, și GB INDCO S.R.L asociat cu un procent de 3,95% (instalații de fluide medicale), cu sediul în București.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata