spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieAplicațiile de internet gratuite și aroganțele primarului municipiului Bistrița, Ioan Turc
spot_img

Articole noi

Aplicațiile de internet gratuite și aroganțele primarului municipiului Bistrița, Ioan Turc

După doisprezece ani de administrare social-democrată, municipiul Bistrița a schimbat registrul și a trecut la administrarea de origine liberală, avându-l în centru pe liderul Organizației Județene a Partidului National Liberal, Ioan Turc, ales primar cu un scor de 41,84 la sută din totalul voturilor valabile exprimate.

Primarul municipiului Bistrița Ioan Turc este cel care, în repetate rânduri, s-a arătat apropiat al premierului de atunci, Ludovic Orban, și nu a scăpat ocazia de a ne anunța sec: ”Sunt la un șpriț cu premierul!”, atunci când i-a fost cerută părerea în scandalul în care a fost implicat fostul său coleg de partid, Traian Ogâgău, ales și el primar la Sângeorz Băi.

Șirul aroganțelor a continuat atunci când, la nivelul guvernului condus de Ludovic Orban s-a decis închiderea piețelor, iar primarul Ioan Turc a ținut să  precizeze că a fost sunat de premierul Ludovic Orban, care s-a interest de situația producătorilor locali din zona Bistriței.

De când a pus mâna pe administrația publică locală, Ioan Turc și-a dorit să demonstreze cetățenilorcă este mai capabil decât Cristian Niculaie, contracandidatul său din campania electorală.

Apare din când în când rânjind în pagina de facebook personală și se laudă cu iluminatul festiv – luminițele de Crăciun, care nu sunt decât niște cupole cu leduri,  de inspirație islamică, fără nicio legătură cu stilul gotic și renascentist al Bisericii Evanghelice din Centrul Bistriței.

Mai mult, în ultima perioadă Ioan Turc se laudă cu acea aplicație City Health, pe care înțelegem că a lansat-o de curând, prin intermediul căreia orice utilizator de telefon, poate transmite la orice oră neregulile pe care le constată pe străzile orașului Bistrița, iar sesizarea sa este pusă în așteptare de către administratorii aplicației, până când vreunul dintre consultanții pe relații publice ai primarului sau chiar edilul însuși, binevoiesc a-i răspunde.  

Însă primarul Ioan Turc a uitat să menționeze un lucru foarte important: aplicația City Health nu este pusă la dispoziția bistrițenilor printr-un efort deosebit al său, iar primăria Bistrița nu plătește nici un leu pentru această aplicație. Potrivit celor care dețin drepturile pentru aplicația City Health, acolo unde comunitățile au mai puțin de 100 000 de locuitori, aplicația este gratuită. Deci, este ca și cum ți-ai descărca de pe internet orice altă aplicație pusă la dispoziția utilizatorilor de telefon de către diverși specialiști în tehnologii moderne, pe care am fi găsit-o și fără lansarea pe care primarul Ioan Turc a susținut-o cu două-trei fotografii de la masa de consiliu din clădirea Primăriei Municipiului Bistrița.

Este lesne de înțeles că noul edil evită să se adreseze cetățenilor prin metodele convenționale și ar face orice să stea departe de bistrițenii care l-au investit cu încredere la alegerile locale din luna septembrie.  Din dorința de a fi departe de ceea ce a văzut Bistrița în administrația anterioară, noul Ioan Turc preferă comunicarea prin intermediul platformelor de internet, acolo unde poate să transmită și să primească mesajele altfel decât prin intermediul Direcției de comunicare din subordinea sa, ce include specialiști în acest domeniu, Nicolae Chirleșan și Mihai Ruști fiind principalii vectori ai acesteia.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata