spot_imgspot_img
AcasăEvenimentDramă pe calea ferată, la Rebrișoara: două fețițe în stare gravă, tatăl...
spot_img

Articole noi

Dramă pe calea ferată, la Rebrișoara: două fețițe în stare gravă, tatăl decedat!

O clipă de neatenție, de ignoranță sau pur și simplu destin… Din păcate, viața poate depinde de acel moment!

Seara zilei de 10 decembrie a fost una neagră pentru o familie din Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud. Capul unei familii, aflat la doar 32 de ani, împreună cu cele două fiice în vârstă de 5, respectiv 6 ani, au fost victimele unui cumplit accident feroviar.

Mașina în care se aflau cei trei a fost lovită din plin de un tren marfar, fiind târâtă efectiv, după impact, aproape 300 de metri pe calea ferată. Conducătoru auto nu s-a asigurat la trecerea la nivel, semnalizată cu indicatorul rutier „crucea Sf. Andrei”, zona trecerii nefiind obstrucționată vizula de vreun obstacol.

Din păcate, conducătorul auto, tatăl celor două fetițe, a decedat în rma impactului. Cele două fetițe au fost extrase din autovehicol de către echipa de descarcerare, acestea fiind inconștinte, cu multiple leziuni, dar cu semne vitale:

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost aduse aseară (10 decembrie) două fetițe, cu vârste de 5, respectiv 6 ani, politraumatizate, în stare gravă, victime ale accidentului produs pe raza localității Rebrișoara. Minora de 5 ani prezintă focar hemoragic în zona capului, fracturi costale, ruptură de ficat și rinichi, hemoperitoneu, fiind internată, momentan, în Secția ATI, în stare stabilă și urmează să fie reevaluată neurologic, chirurgical și ortopedic. Cealaltă minoră, de 6 ani, având contuzii hemoragice în zona capului, fracturi costale, hemopneumotorace, ruptură hepatică, a fost transferată la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri de specialitate.

Camelia Strungari – purtător de cuvânt al SJU Bistrița

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, trenul de marfă circula pe relația Lunca Ilvei-Cluj. Cercetările în acest caz continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

surse foto: ISU BN, IPJ BN
COMENTARII

Latest Posts

Nu rata