spot_imgspot_img
AcasăMondenAnna Lesko a dat verdictul în rândul foștilor! A spus cine e...
spot_img

Articole noi

Anna Lesko a dat verdictul în rândul foștilor! A spus cine e mai bun în pat dintre Irinel Columbeanu, Marian Ionescu și Codin Maticiuc

Anna Lesko a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a răspunde la diferite întrebări incomode în cadrul rubricii “Spui tot sau îți ia gura foc”. Cea mai delicată alegere pe care a fost nevoită să o facă artista are legătură cu partidele de amor pe care le-a avut cu Irinel Columbeanu, Marian Ionescu și Codin Maticiuc. Focoasa cântăreață a dezvăluit că ea și afaceristul de 40 de ani au fost pe aceeași frecvență în timpul momentelor intime.

Anna Lesko s-a înțeles foarte bine în dormitor cu Codin Maticiuc

Fostul milionar Irinel Columbeanu, actorul Codin Maticiuc și chitaristul Marian Ionescu – sunt trei dintre foștii parteneri ai Annei Lesko, iar astăzi, “La Măruță”, ea o a avut de ales doar unul care să se bucure de amintirile nopților fierbinți petrecute împreună. Vedeta a precizat că episoadele fierbinți trăite alături de Codin Maticiuc i-au rămas foarte bine în memorie… și poate că și afaceristului… dar, în prezent, el se află într-o relație serioasă cu femeia care i-a dăruit o fetiță superbă.

În vârstă de 41 de ani, artista a mărturisit care au fost cele mai neobișnuite locuri în care s-a iubit cu foștii parteneri; printre acestea se numără: casa părintească, în pădure, dar și la bordul unui avion. Acum că era o cursă de linie sau una privată… așa cum a dezvăluit de curând Daniela Crudu.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata