spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieIoan Turc, primarul oraşului Bistriţa, s-a infectat cu COVID-19
spot_img

Articole noi

Ioan Turc, primarul oraşului Bistriţa, s-a infectat cu COVID-19

Ioan Turc, primarul oraşului Bistriţa a anunţat că are Covid 19. După ce a aflat rezultatul testului, el s-a izolat la domiciliu. Edilul şef a renunţat temporar la o parte din responsabilităţi, dar va continua să lucreze de acasă.

Ioan Turc, primarul oraşului Bistriţa, a anunţat pe Facebook că s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. El a dezvăluit că în noaptea de joi spre vineri a avut simptomele Covid 19 şi vineri s-a testat, rezultatul fiind pozitiv. Ca urmare, edilul şef s-a izolat la domiciliu, de unde va continua să lucreze.

Totuşi, ca o măsură de prevedere, Turc a distribuit o parte dintre responsabilităţile funcţiei de primar.

„Deoarece astă-noapte am prezentat simptome, azi m-am testat pentru noul coronavirus, iar rezultatul este pozitiv. Prin urmare, mă voi izola la domiciliu pentru 14 zile. Voi delega sarcini, dar voi fi şi în regim de telemuncă, urmârind modul în care sunt realizate obiectivele Primăriei Bistriţa. Deşi au existat mulţi angajaţi infectaţi cu SARS-CoV-2 în ultima perioadă, activitatea în folosul cetăţenilor trebuie să continue în condiţii cât mai aproape de normalitate”,a scris, pe Facebook, Ioan Turc, primarul oraşului Bistriţa.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata